Щелепно-лицева хірургія нового покоління - стоматологічний блог Sirius-Dent
11 місяців назад Хірургія

Щелепно-лицева хірургія нового покоління

Щелепно-лицева хірургія — гордість клініки Sirius-Dent! Рятуємо та відновлюємо обличчя, голову та шию.

Ми лікуємо захворювання і травми щелепно-лицевої області, голови та шиї у дорослих та дітей. Виконуємо всі види хірургічних втручань: від видалення зубів до складних реконструктивних операцій для відновлення функції щелепно-лицевої системи та покращення зовнішності пацієнта після тяжких травм або після лікування онкологічних захворювань.

Операції, які ми проводимо, відновлюють функцію щелепно-лицевої системи, а також позбавляють пацієнта від комплексів стосовно зовнішності, тому що ми також намагаємось отримати гарний естетичний результат. Більшість щелепно-лицевих операцій — справжня ювелірна робота.

популярні питання:

Кому протипоказана щелепно-лицева хірургія?

Основним протипоказом до проведення операції на щелепно-лицевій ділянці є важкий стан пацієнта, що не дозволяє ввести його в наркоз. Якщо пацієнт проходить курс променевої або хіміотерапії, операцію проводять після завершення лікування.

Чи можна лікувати пухлини голови та шиї альтернативними методами, наприклад, травами?

Лікувати злоякісні пухлини голови та шиї травами, а також іншими методами нетрадиційної медицини не можна. Чим швидше людина звернеться по кваліфіковану медичну допомогу, тим вищі її шанси на повне одужання. Єдиним ефективним методом лікування новоутворень голови та шиї є їхнє хірургічне видалення.

Призначені теги:

Рейтинг статті:    5 з 5 на основі 3 оцінок

Автор статті: Бєляков Микола Олександрович

Лікар-анестезіолог

This site is registered on wpml.org as a development site.